Test-5-kolommen-ipv-borders

Betaalbaar wonen op een toplocatie met schitterend uitzicht over de Zaan

Typisch voor de Zaanse stijl is de mix van oud en nieuw en de bedrijvigheid in de straten. Op de hoek van de A.F. de Savornin Lohmanstraat staan schitterende traditionele gebouwen, waaronder een oude sluismeesterswoning. Rondom dit unieke neorenaissance-pand uit 1900 is het ‘nieuwe Sluiskwartier’ gebouwd. Het Sluiskwartier bestaat uit twee appartementencomplexen: 21 appartementen direct aan de Wilhelminasluis gelegen en negen appartementen schuin daarachter, ook met uitzicht over de sluis. De locatie is uniek, vlak bij het horecaplein de Dam, op loopafstand van het treinstation en de vele winkels aan de Gedempte Gracht. Het buurtje achter de sluis maakt onderdeel uit van de Klauwershoek, een historische wijk met een paar van de oudste straatjes van Zaandam. 

De appartementen variëren van ruim 60 m2 tot 80 m2, alle met een buitenruimte. 

 
De nieuwe woningen in het Sluiskwartier

Het complex en de appartementen worden compleet gerenoveerd en aangepast aan de moderne tijd. Zo worden de appartementen voorzien van een luxe keuken met aanrechtblad van hardsteen en van allerhande inbouwapparatuur van het merk Smeg.Ook bevatten ze moderne badkamers met Grohe-kranen, massief eikenhouten vloeren en gestuukte wanden. Kortom: er hoeven alleen nog maar meubels in en dan zijn ze klaar om te bewonen.

Indeling Zuiddijk 4F Zaandam (circa 62) Schitterend hoekappartement, entree op de begane grond met bellentableau, postbussen, trappenhuis en lift, galerij, entree woonverdieping, hal, met meterkast en ruimte CV-installatie, zwevend toilet, bergkast, slaapkamer met toegang tot de badkamer, woonkamer met open keuken en balkon met uitzicht over het oude stadhuis van Zaandam en de Voorzaan

Oostkade 21 Zaandam (circa 56Entree op de begane grond met bellentableau, postbussen, trappenhuis en lift, galerij, bergingen, entree woonverdieping, hal met meterkast en ruimte

 

CV-installatie toilet, bergkast, slaapkamer met toegang tot de badkamer, woonkamer met open keuken en aan de zijkant het ruime dakterras (ca 40m²) met uitzicht over het sluizencomplex.

Over Zaanstad Zaanstad is een gemeente met veel groen en open water, op korte afstand van de kust en centraal gelegen tussen de grote steden. Met circa 145.000 inwoners is Zaanstad een middelgrote gemeente waar industrie samengaat met wonen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Zaandam is gezellig en heeft veel uitgaansmogelijkheden rond het horacaplein de Dam en het moderne Zaantheater. Bovendien ben je met de auto in vijftien minuten in Amsterdam. De snelwegen A7, A8 en A10 komen allemaal langs de Zaanstreek en door de aanleg van de Tweede Coentunnel wordt de bereikbaarheid nog groter. Daarnaast heeft Zaanstad zes verschillende treinstations met rechtstreekse verbindingen, binnen 15 minuten naar Schiphol en Amsterdam Centraal.